Maatwerk infrarood panelen

Gepubliceerd op 2 december 2022 om 09:59

Maatwerk

Naast het uitgebreide productassortiment heeft van der Sterre Electrowerkzaamheden & Solutions als enige een fabrikant van infrarood verwarming met de mogelijkheid om maatwerk oplossingen te leveren. Hierbij moet gedacht worden aan afwijkende maatvoeringen buiten het bestaande assortiment om, maar ook aan panelen met afwijkende oppervlaktetemperaturen. Zo kan van der Sterre Electrowerkzaamheden & Solutions voor ieder project de gewenste oplossing leveren. Deze mogelijkheid kan vooral interessant zijn voor bijvoorbeeld architecten en projectontwikkelaars.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een adviesgesprek wordt er gekeken naar de wensen vanuit de opdrachtgever en hoe deze het beste vormgegeven kunnen worden. Wanneer het huidige assortiment qua afmeting of oppervlaktetemperatuur niet voldoende toereikend is, bepalen we met de opdrachtgever wat wel het beste past binnen de kaders van het project. Voor een optimale beeldvorming kan een sample geproduceerd worden, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Praktijkvoorbeeld

Op de afbeelding hieronder is een maatwerkoplossing te zien. Het ging hier om een kerk, waar behoefte was aan plaatselijk warmte. Omdat deze panelen dichtbij personen kwamen te hangen was er vanuit de opdrachtgever de wens om de standaard oppervlakte temperatuur te verlagen naar 60 graden Celcius. De lagere oppervlaktetemperatuur had geen nadelige invloed op de werking van de panelen, omdat deze in dit geval dus dichtbij de personen kwamen te hangen. Ook hadden deze panelen bij dit project een afwijkende afmeting en zijn ze geleverd in dezelfde kleur als die van de kerkbanken.

Gepersonaliseerde panelen

Ook kun je denken aan gepersonaliseerde afbeeldingen, te denken aan logo's bij binnenkomst balie/receptie.

Eigen afbeeldingen van product/lijnen, projecten, foto's van werknemers of eigen designs dat het bedrijf uniek maakt.

Multi functioneel... een design en warmte in één.